Sprawozdanie z działalności Stowarzyszenia w roku 2017

Ludwig von Mises powiedział kiedyś, że znaczenie wolności ekonomicznej jest następujące: jednostka w każdej sytuacji może wybrać sposób, w jaki chce się zintegrować z resztą społeczeństwa. Wierzymy, że odpowiednia integracja ze społeczeństwem pozwoli nam realizować długoterminowe cele Stowarzyszenia. Jednym z filarów tejże integracji powinna być zatem transparentność działań.

W ostatnich tygodniach zakończyliśmy rozliczenia zarówno z Urzędem Skarbowym, jak i z Krajowym Rejestrem Sądowym, dzieląc się z tymi instytucjami wszystkimi wymaganymi dokumentami (m.in. bilansem zysków i strat, sprawozdaniem finansowym czy rachunkiem wyników), teraz zaś nadszedł czas podzielić się tymi wynikami z Wami.

W załączonym raporcie znajdziecie informacje dotyczące naszych zeszłorocznych wyników, podsumowanie głównych akcji wraz z analizą ich efektywności. Zależy nam na tym, abyście dostrzegli, jak efektywnie dysponujemy środkami SL w ramach multi-płaszczyznowych działań zarówno w środowisku online, jak i offline.

Naszym sposobem integracji z resztą społeczeństwa jest przejrzystość i efektywność działań. Zachęcamy Was do wspierania Stowarzyszenia, abyśmy w przyszłym roku mogli pochwalić się jeszcze większą liczbą skutecznych akcji, celnych analiz i interesujących raportów!

Pobierz pełną treść Raportu Rocznego 2017!

Więcej informacji na naszej stronie internetowej pod tym linkiem.